HET GROOTSTE SPORT & GAMEFESTIVAL VAN EUROPA

GG22 biedt sport- & gaming fans en -liefhebbers de kans om de beste professionele e sporters het tegen elkaar op te zien nemen en hun online game-ervaring te vertalen naar een fysiek evenement boordevol activiteiten. Verder kunnen aanwezigen hun vaardigheden in hun favoriete sportgames laten zien, verschillende games uitproberen, hun helden ontmoeten, nieuwe producten ervaren en nieuwe vrienden maken

EUROPA’S
GROOTSTE
SPORTS GAMING
FESTIVAL

GG22 vindt plaats op 4 en 5 juni van 10.00 tot 18.00 uur in MECC Maastricht.

GG22 biedt sport & gaming fans en liefhebbers de kans om de beste professionele esporters het tegen elkaar op te zien nemen en hun online gaming ervaring te vertalen naar een fysiek evenement boordevol activiteiten. Verder kun jij jouw vaardigheden laten zien in jouw favoriete sportgames, kun je verschillende games uitproberen, jouw helden ontmoeten, nieuwe producten ervaren en nieuwe vrienden maken.

GG22 geeft jouw de ultieme gaming en festival ervaring en zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij bezoekers van jong tot oud. Aangedreven door de sports gaming kennis en ervaring van DreamHack Sports Games, de professionele toplocatie MECC Maastricht, de bekendheid en ervaring van de KPN eDivisie en het aanbod van bekende topsporters, influencers en creators.

Entertainment & Sports Gaming

KPN eDivisie Finals
EA Sports FIFA22

GG22 presenteert de KPN eDivisie Finals, de finals van de officiële Nederlandse EA SPORTS FIFA22 competitie, met €50.000 aan prijzengeld en drie Global Series Playoff plekken voor de FIFAe World Cup.

Koop jouw
Tickets nu!