FAQ

The event

Wat zijn de data en openingstijden voor GG22?

Zaterdag 4 juni en zondag 5 juni van 10.00 tot 18.00 uur.

Hoe kom ik bij GG22?

MECC Maastricht ligt op vijf minuten lopen van het treinstation Maastricht-Randwyck en op een steenworp afstand van het centraal station van Maastricht. Extra mogelijkheden om naar MECC Maastricht te komen.

Boek uw openbaar vervoer ticket voor het evenement met 20% korting via Arriva.

Hoe is de beveiliging geregeld bij GG22?

Bij binnenkomst gaat u door een bemande veiligheidspoort en worden tassen en rugzakken en dergelijke gecontroleerd.
Rugzakken en tassen groter dan een A4 formaat worden niet toegelaten.

Er zijn  bij de ingang lockers aanwezig waar u uw persoonlijke eigendommen veilig kunt opbergen

Hoe kan ik contact opnemen met de organisatie?

U kunt een e-mail sturen naar: gg@mecc.nl of het contactformulier invullen op: https://ggdreamhacksports.com/contact/

Is er een minimumleeftijd voor een bezoek aan het festival?

GG22 is voor alle leeftijden, maar als je nog geen 12 jaar bent, is begeleiding van een ouder of verzorger verplicht. Bovendien kunnen sommige tribunes en toernooien hun eigen toegangsbeleid hebben, afhankelijk van leeftijdsbeperkingen. Kinderen onder de 6 jaar zijn GRATIS.

Mag ik foto's of video's maken?

Het gebruik van professionele apparatuur is alleen toegestaan voor leden van de pers met een media accreditatie. Het gebruik van kleine camera’s of uw mobiele telefoon voor foto’s en video’s is geen probleem. Professionele apparatuur is echter niet toegestaan.

Wat moet ik doen als ik tijdens mijn bezoek aan MECC Maastricht iets kwijt ben geraakt?

Als u tijdens het evenement iets bent kwijtgeraakt, kunt u naar de receptie gaan om te zien of ze het hebben gevonden. Daar werken we samen met Ilost. Er worden dus foto’s genomen van de gevonden voorwerpen en die verschijnen dan op hun site, zodat u kunt zien of een van uw spullen gevonden is. Als we iets gevonden hebben bij het afbreken van het evenement, kunt u naar https://ilost.co/nl/org/mecc-maastricht gaan en zien of we uw verloren voorwerp hebben gevonden

Mag ik mijn eigen eten en/of drinken meenemen?

Het is niet toegestaan uw eigen eten en drinken mee te nemen. We hebben echter een grote verscheidenheid aan eten en drinken beschikbaar op het evenement.

Heeft de begeleider van een rolstoel vrije toegang tot de beurzen/evenementen?

Als u een rolstoelgebruiker bent, een begeleider of als u andere speciale behoeften hebt, stuur dan een e-mail naar gg@mecc.nl. Op deze manier kunnen we samen kijken om uw ervaring te optimaliseren.

Kan ik een hotel boeken in de buurt van GG22?

MECC Maastricht biedt speciale hotel aanbiedingen voor het weekend van 4 en 5 juni. Bekijk de mogelijkheden  hier

Zijn er kluisjes beschikbaar in GG22?

Ja, er zijn middelgrote en grote lockers beschikbaar. Een middelgrote locker is 23x30x50 cm en er passen ongeveer 2 jassen in. Een grote locker is 36x30x50 cm en er passen 3 jassen of een rugzak in.

Is er een geldautomaat in GG22?

Ja, u kunt er een vinden in de entreehal. Let op: MECC Maastricht en GG22 zijn cashless, dit betekent dat u alleen met kaart kunt betalen.

Kaartverkoop

Tot wanneer kan ik een Early Bird ticket kopen?

Vanaf 1 april gaan de ticketprijzen omhoog (geen grap!).

Wat zijn de extra's van een Elite ticket?

With an Elite ticket you have a guaranteed seat in the Sports Arena for watching the KPN eDivisie Finals and other esports competitions live. There is also a special Elite entrance, you will get a welcome drink, access to the Elite Area, a parking ticket, a medium locker and a merchandise voucher.

Ik heb een gewone dagkaart gekocht, kan ik de finale van de eDivisie ook live zien?

Er is geen garantie dat er plaatsen beschikbaar zullen zijn in de zaal omdat de ruimte beperkt is. Als je zeker wil zijn van een plaats in de eDivisie-finale kan je een Elite-ticket kopen in de ticketing shop.

Ik heb een ticket gekocht en nu moet ik de Close App downloaden, waarom?

Via The Close App heb je je ticket in een digitale portemonnee en houden we je op de hoogte van aangepast nieuws over GG22. Download hier de Close App.

Waarom doneren jullie 0,50 EUR van elk verkocht ticket aan de Johan Cruyff Foundation?

Die donatie stelt de Cruyff Foundation in staat om sportprojecten voor kinderen met een handicap te realiseren, door het opzetten van buitensportfaciliteiten in achterstandswijken en sociale sportprogramma’s. Het stelt de Cruyff Foundation in staat om kinderen in nood te helpen sporten en actief te worden, en zo letterlijk ruimte te creëren voor hen om hogerop te komen.

Programma

Wanneer worden de finales van de KPN eDivisie gespeeld?

De KPN eDvisie Finale staat gepland voor zondag 5 juni. Exacte tijd nog te bevestigen.

Hoeveel mensen kunnen de KPN eDivisie Finale live volgen?

Meer dan 1.000 toeschouwers kunnen de KPN eDivisie Finale live volgen in de Sportarena. Zorg dat je op tijd in de Arena bent, want de plaatsen worden ingenomen volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. We hebben een beperkt aantal zitplaatsen op de eerste rij geblokkeerd voor Elite-gasten. Dus als je een gegarandeerde eerste rij zitplaats wilt, koop dan een Elite ticket.