Skip to main content

KPN is Presenting Partner van GG22 DreamHack Sports, het sport gaming festival dat op 4 en 5 juni 2022 plaatsvindt in MECC Maastricht. De Eredivisie, KPN eDivisie, DreamHack Sports Games en MECC Maastricht zijn organisatoren en Official Partners van GG22. De samenwerking tussen GG22 en KPN is een logisch vervolg op KPN’s partnership met de KPN eDivisie, de officiële Nederlandse EA Sports FIFA22 competitie. De finale van de KPN eDivisie wordt gespeeld tijdens GG22. Naast vele voetbal- en FIFA22-activiteiten, presenteert GG22 een breed scala aan andere populaire games zoals racen, wielrennen, ijshockey en golf. GG22 Early Bird tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Pressheader KPN eDivisie

KPN eDivisie Finale op GG22
In de KPN eDivisie strijden de 18 Eredivisieclubs virtueel om het kampioenschap in EA Sports FIFA 22 Ultimate Team™, met €50.000 aan prijzengeld en drie Global Series Playoff-plekken voor de FIFAe World Cup. Voor de voetballiefhebbers presenteert GG22 ook een Panna Knock Out met shows van o.a. Nasser el Jackson en Easyman, een Cruyff Court en diverse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie clubs die aanwezig zijn met activiteiten en hun KPN eDivisie spelers.

Kaartverkoop GG22 start vandaag
Vanaf vandaag is het mogelijk om kaarten te kopen voor GG22 DreamHack Sports. Voor een beperkte periode zijn er Early Bird tickets beschikbaar tegen een gereduceerd tarief. Naast tickets die toegang geven tot één van de twee festivaldagen, zijn er ook weekendtickets beschikbaar. Tickets zijn te koop via ggdreamhacksports.com

GG22 zet zich in voor de Johan Cruyff Foundation, een stichting die wereldwijd ruimte creëert voor kinderen en jongeren om te sporten en te bewegen. Een deel van de ticketinkomsten wordt gedoneerd en op het ticketplatform is het mogelijk om een extra donatie aan de Cruyff Foundation over te maken.

Pressheader GG22

Over DreamHack Sports Games
DreamHack Sports Games (DHSG) is waar traditionele sporten esports ontmoeten. Als toonaangevend esports bedrijf voor sportgames organiseert DHSG esports competities en toernooien samen met traditionele sport IP-rechthebbenden. Het heeft de sport gaming gemeenschap op unieke wijze in kaart gebracht en heeft media sports games formats met hoge impact gecreëerd, waardoor ze meer dan 15 EA SPORTS FIFA seizoenen wereldwijd kunnen organiseren – ‘s werelds grootste EA SPORTS FIFA evenement – evenals het NHL Gaming World Championship™; en golf’s eerste esport tour, de European eTour, in samenwerking met European Tour en Topgolf Entertainment Group. DHSG, opgericht als onderdeel van DreamHack, zijn wereldwijde esports en gaming lifestyle festival organisatoren die esports kennis combineren met een erfenis van het produceren van enkele van de grootste esports evenementen over de hele wereld. Sinds 2019 is DreamHack Sports Games een onafhankelijk bedrijf dat deel uitmaakt van Modern Times Groups AB, de toonaangevende internationale digitale entertainmentgroep, die ook eigenaar is van de esports-merken ESL en DreamHack. Meer informatie is beschikbaar op dhsg.com

Over de Eredivisie CV
De KPN eDivisie is een initiatief van de Eredivisie CV in samenwerking met de 18 Eredivisieclubs, EA SPORTS™ en DreamHack Sports Games. De KPN eDivisie is onderdeel van EA SPORTS FIFA Global Series. Esports spelers van de achttien eredivisieclubs strijden binnen de KPN eDivisie om de kampioenstitel in de EA SPORTS FIFA 22 game en €50.000 aan prijzengeld. Voor de Eredivisie en de Eredivisie-teams is de KPN eDivisie een innovatief platform om jongeren te bereiken en de betrokkenheid van bestaande fans bij hun team te vergroten. De KPN eDivisie wordt mede mogelijk gemaakt door DreamHack Sports Games en KPN. Voor meer informatie: edivisie.nl.

Over MECC Maastricht
Al meer dan 30 jaar is MECC Maastricht dé beurs-, evenementen- en congreslocatie van de Euregio. MECC Maastricht gaat letterlijk en figuurlijk ‘over grenzen’ om het succes van haar klanten en de ultieme beleving voor bezoekers te waarborgen. Het team van professionals van MECC is altijd grensverleggend bezig om verwachtingen te overtreffen. In combinatie met de centrale ligging in Europa, en met België en Duitsland op een steenworp afstand, biedt MECC Maastricht unieke, grensoverschrijdende mogelijkheden.

GG22 wordt gehouden op 4 en 5 juni 2022 in MECC Maastricht.
De samenwerking tussen DreamHack Sports Games, MECC Maastricht en Eredivisie CV staat garant voor een topsport gaming ervaring, ondersteund door zowel Eredivisie CV als KPN eDivisie. GG22 wordt de plek waar de sport- en gaming community elkaar ontmoeten en waar de gaming lifestyle tot leven komt.