NHL GWC 2022

– EUROPEAN CHAMPIONSHIP

De National Hockey League (NHL®) organiseert dit jaar zijn belangrijkste Europese esports-evenement – The NHL GWC European Championship – tijdens het GG22 DreamHack Sports Festival.  In het vijfde seizoen van het NHL® Gaming World Championship™ strijden de beste EA SPORTS™ NHL® 22-spelers ter wereld om de kampioenstrofee, het prijzengeld en het ultieme recht om op te scheppen in de wereld van Chel.

Gamers krijgen de kans om de Console Finals op een van de vier consoles te spelen: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 of PlayStation 5.

Dit seizoen hebben spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan regionale Europese kwalificatietoernooien waarmee ze de wachtrij voor Open Online Play kunnen omzeilen en rechtstreeks naar de EU Console Finale kunnen gaan.

Het European Championship is een toernooi met één tegenronde, bestaande uit een best-of-three reeks tussen de winnaar en de runner-up van elke Europese Consolefinale (8 spelers in totaal).

Kan Erik ‘ENCEKI’ Tammenpää (Finland) herhalen als de 2022 NHL GWC European Champion of zal een van de Qualifiers de trofee en de geldprijs mee naar huis nemen? Volg ons live op GG22 om erachter te komen. Fans kunnen de wedstrijd volgen met de hashtag #NHLGWC op alle sociale kanalen.

Meer informatie op www.nhl.com/gaming