HET GROOTSTE SPORT & GAMEFESTIVAL VAN EUROPA

GG22 biedt sport- & gaming fans en -liefhebbers de kans om de beste professionele e sporters het tegen elkaar op te zien nemen en hun online game-ervaring te vertalen naar een fysiek evenement boordevol activiteiten. Verder kunnen aanwezigen hun vaardigheden in hun favoriete sportgames laten zien, verschillende games uitproberen, hun helden ontmoeten, nieuwe producten ervaren en nieuwe vrienden maken

EUROPA’S
GROOTSTE
SPORTS GAMING
FESTIVAL

GG is het eerste esports festival van Nederland. Ook op Europees niveau is het event uniek in haar soort. Nergens komen zoveel sport- en gaming activiteiten samen in een festivalomgeving vol entertainment. GG heeft als doel het grootste sports gaming evenement van Europa te worden en de basis hiervoor is met de succesvolle eerste editie gelegd. GG23 vindt plaats in juni 2023 in MECC Maastricht.

Op 4 en 5 juni 2022 kwamen een paar duizend gaming en (e)sportliefhebbers naar MECC Maastricht om zich onder te dompelen in een evenement dat bruiste van de energie. Bezoekers konden het hele weekend zowel fysieke als virtuele sporten spelen, bekende esporters en influencers ontmoeten en esports competities van het hoogste niveau bekijken. Voetbal kreeg extra aandacht met een Cruyff Court, een Panna Knock Out. GG22 presenteerde een bomvol programma aan sport- en gaming activiteiten met op zondag de KPN eDivisie Finals als spannende afsluiter.

Benieuwd naar GG22?

GG22 geeft jouw de ultieme gaming en festival ervaring en zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij bezoekers van jong tot oud. Aangedreven door de sports gaming kennis en ervaring van DreamHack Sports Games, de professionele toplocatie MECC Maastricht, de bekendheid en ervaring van de KPN eDivisie en het aanbod van bekende topsporters, influencers en creators.