Panna Knock Out

Het spel wordt gespeeld 1 tegen 1 in een achthoekig veld met 2 doelen. Het doel is om je vaardigheden te tonen en je tegenstander te verslaan door meer doelpunten te maken of door een PANNA te geven!

Een panna betekent dat je de bal tussen de benen van je tegenstander speelt en betekent meteen een Knock Out, wat de stand op dat moment ook is. Zowel op zaterdag als op zondag is er een open toernooi waar iedereen gratis aan mee kan doen.

De toernooien op beide dagen worden gespeeld in deze 4 leeftijdscategorieën:

U12, U15, 16+ en Dames

Als je één van deze categorieën wint kwalificeer je je voor het officiële Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out 2022 waar je het opneemt tegen de beste van de beste Nederlandse panna spelers om te strijden voor de titel van ‘Nederlands Kampioen’.

Er is niet alleen een toernooi te spelen, maar twee van ‘s werelds beste spelers zullen het hele weekend aanwezig zijn om je te vermaken met hun skills: Nasser el Jackson en Easy Man. Deze twee spelen de jaarlijkse World Finals wat betekent dat ze tot de 16 beste panna spelers van de wereld behoren. Dus heb je wat tips & tricks nodig voor het toernooi? Vraag het ze gewoon!

Wil je meedoen aan het Panna Knock Out toernooi bij GG22? Kom dan gewoon tijdens het weekend naar de area en schrijf je daar gratis in!

Terug naar Football
Panna Knock Out Highlights
Logo Panna Knock Out
Easy Man

Easy Man

Nasser El Jackson

Nasser El Jackson